Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
Nőnapi ünnepség
Van, aki nőnapon cukrászdába viszi kedvesét. Van, aki koncertre, és van, aki virágot vesz. Az MH Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ hölgy dolgozóit mindhárommal meglepték a férfi kollégák március 8-án, a nemzetközi nőnap alkalmából.
„A férfiemberek beszédtémájának egyik központi eleme mindig a nő. Nem volt ez másként a történelemben sem, hiszen a nőkről sokan, sokféleképpen vélekedtek már, költőket ihlettek, festők ecsetjeit keltették életre, és sok más művészeti ág hirdeti alkotásaiban a nők különlegességét, szépségét. Sok férfi nyilatkozta már azt, hogy nővel élni a leggyönyörűbb érzés, de olykor azért teher is, néha felemelő, máskor kevésbé, mégis bizonyos: nélkülük, nélkületek élni nem lehet ezen a Földön! Hiszen gondoskodtok, aggódtok, szeretetet adtok, féltetek, ha kell, simogattok, ha szükséges, korholtok, vagy éppen csak hallgattok minket.” Többek között e szavakkal méltatta március 8-a ünnepeltjeit a Honvéd Üdülő színháztermében megtartott ünnepségen Kovács László őrnagy, az alakulat megbízott törzsfőnöke. A köszöntő után egy meglepetés-koncert következett: a Band of StreetS zenekar varázsolt fergeteges hangulatot a teremben, majd Piros Ottó ezredes, az alakulat parancsnoka és a vezető állomány férfi tagjai süteménnyel és virággal kedveskedtek a hölgyeknek.

Fotó: Gobányi István ftzls.

Aktuális hírek
Összhaderőnemi Vezető Altiszti Tanfolyam - Nemzetközi hét 11.12-18.VI. Vadászpilóta TalálkozóÁlláshirdetés!NATO NTGT IT & ED 2018III. Sör és Csülök fesztiválKatonai Képzőművészeti AlkotótáborPetanque verseny – Honvéd Üdülő KupaHelloPay feltöltő kártya információAugusztus 20 a Honvéd ÜdülőbenII.Rákóczi Ferenc szobor felavatása Mozgássérültek Veszprém Megyei EgyesületeFair Play Road ShowGyermektáborIsten közelébenTörténetek és dallamokElkezdődtek a katonazenekari koncertek a BalatononLátványos szezonnyitó BalatonakarattyánZászlószalagokat kapott a központTájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésrőlFőszezoni munkalehetőségÁlláshirdetés
Aktuális rendezvényeink
Szilveszter a Honvéd ÜdülőbenKarácsony a Honvéd Üdülőben
Csomagajánlatok
Bemutatkozás
A Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ Közép-Európa legnagyobb édesvízi tava, a Balaton keleti kapujánál található, Balatonkenese és Balatonakarattya között. Több mint 1 km-es közvetlen partszakasszal rendelkező, 30 hektáros gyönyörű őspark felejthetetlenné teszi a pihenést. A sajátos mikroklímával rendelkező üdülő egész évben várja a kikapcsolódni, pihenni vágyókat. Területén 4 szálloda, 31 összkomfortos faház szolgál a vendégek elhelyezésére.
Letölthető dokumentumok
Turnusváltás_2018
Adatlap.pdf
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek fontos elemei kínálatunknak.
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu