Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
Álláshirdetés
A Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ munkavállalókat keres az alábbi beosztásba:

- raktáros (raktárosi, ill. targoncavezető végzettség előny; fizikai munkára!)

- kőműves-burkoló

- konyhai kisegítő

Jelentkezés: fényképes önéletrajzzal, telefonos elérhetőséggel. Az önéletrajzokat az mh.rkkk@hm.gov.hu email címre kérjük megküldeni.

Aktuális hírek
Húsvéti kavalkád minden korosztálynakMunkalehetőség hallgatóknakHosszú hétvége BalatonakarattyánEgyüttműködés és összetartozásNőnapi ünnepségFőszezoni munkalehetőségOtthon maradt a vándorkupaÁlláshirdetés
Aktuális rendezvényeink
III. Balatonakarattyai Baráti Horgásztalálkozó2018.05.01. MAJÁLIS
Csomagajánlatok
Gyermektábor
Bemutatkozás
A Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ Közép-Európa legnagyobb édesvízi tava, a Balaton keleti kapujánál található, Balatonkenese és Balatonakarattya között. Több mint 1 km-es közvetlen partszakasszal rendelkező, 30 hektáros gyönyörű őspark felejthetetlenné teszi a pihenést. A sajátos mikroklímával rendelkező üdülő egész évben várja a kikapcsolódni, pihenni vágyókat. Területén 4 szálloda, 31 összkomfortos faház szolgál a vendégek elhelyezésére.
Letölthető dokumentumok
Turnusváltás_2018
Adatlap.pdf
Turnusváltás_2017
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek fontos elemei kínálatunknak.
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu